Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

Käsittelemme asiakkaittemme tietoja aina huolellisesti ja vastuullisesti. Tässä kerromme, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi.

Rekisterinpitäjä on: Seal Agency, Y-tunnus: 2847077-6

Mikä on henkilötieto?

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka suoraan tai epäsuorasti voidaan yhdistää elävään luonnolliseen henkilöön. Näitä ovat esimerkiksi nimi ja henkilötunnus, mutta kyseeseen tulevat myös muut tiedot, jotka ovat ominaisia henkilön fyysiselle, fysiologiselle, psyykkiselle, taloudelliselle, kulttuurilliselle tai sosiaaliselle identiteetille. Myös IP-osoitteesi tai tallennetut sähköpostiviestit voivat olla henkilötietoja, jos ne voidaan yhdistää sinuun.

Mitä on käsittely?

Henkilötietojen käsittelyllä tarkoitetaan jokaista henkilötiedoilla tehtävää toimenpidettä riippumatta siitä, onko se automaattinen vai manuaalinen. Tavallisia käsittelytoimenpiteitä ovat esimerkiksi tiedonkeruu, rekisteröinti, käsittely, tallennus, siirto ja poistaminen.

Kenestä keräämme tietoja?

Keräämme tietoja sinusta, joka olet rekisteröitynyt jälleenmyyjäksi Seal Agencyn edustamille tuotemerkeille tai sinusta, joka mahdollisesti voisi aloittaa Seal Agencyn tuotteiden jälleenmyyjäksi. Keräämme myös tietoja sosiaalisen median kumppaneistamme sekä mahdollisista sosiaalisen median kumppaneista. Keräämme myös tietoa mahdollisista uusista agentuureista.

Mitä tietoja keräätte, mistä saatte ne ja miten teette sen?

Keräämme sinusta tietoja, jotka olet itse suorasti tai epäsuorasti luovuttanut meille. Jos olet esimerkiksi lähettänyt meille tietoa eri web kauppojen rekisteröitymistä varten, tai jos olet lähettänyt meille tietoa mahdollisesta kiinnostuksesta ryhtyä Seal Agencyn tuotemerkkien jälleenmyyjäksi. Keräämme sinusta tietoja joka on kiinnostunut tekemään markkinointiyhteistyötä kanssamme.

Voimme myös tallentaa tietoja, jotka tulevat ilmi, kun otat meihin yhteyttä. Voimme esimerkiksi tallentaa sähköpostitse saamiamme viestejä. Tallennettavia tietoja voivat esimerkiksi olla yritystietoja, mitkä tuotteet kiinnostavat jälleenmyydä, sinun ottamia tuotekuvia ja tiedot tai maantieteellisestä sijainnistasi.

Keräämme myös mahdollisesti tietoa potentiaalisista uusista jälleenmyyjistä. Nämä tiedot on kerätty esim. sosiaalisen median kautta ja eri hakukoneista.

Tarvittaessa keräämme sinusta informaatiota, etupäässä taloudellisen tilanteesi, ulkoisista lähteistä.

Miksi ja millä perusteella käsittelette henkilötietojani?

Käsittelemme tietojasi vain määrättyihin tarkoituksiin.

Yleisin syy henkilötietojesi käsittelylle on Seal Agencyn edustamien tuotteiden jälleenmyynti tai mahdollinen jälleenmyynti. Meidän on kerättävä henkilötietoja, jotta voimme tehdä yhteistyötä kanssasi. Toinen syy henkilötietojesi käsittelylle on markkinointiyhteistyö tai mahdollinen markkinointiyhteistyö.

Voimme käsitellä henkilötietojasi myös kohdistaaksemme sinulle suoramarkkinointia. Jos et halua saada suoramarkkinointia, ilmoita siitä meille. Tämän voit tehdä lähettämällä sähköpostia asiasta osoitteeseen: stephanie@sealagency.fi tai soittaa numeroon +35850 5117780. Voit myös koska tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen.

Kuinka kauan säilytätte henkilötietojani?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin olet Seal Agencyn edustamien tuotteiden jälleenmyyjä. Sen jälkeen säilytämme tietoja normaalisti vielä 10 vuotta. Säilytämme henkilötietojasi myös niin kauan, kun mahdollinen yhteistyö tulevaisuudessa on ajankohtainen.

Miten suojaatte henkilötietojani?

Teemme parhaamme suojataksemme henkilötietojasi tahattomalta tai laittomalta tuhoamiselta, menetykseltä tai muutokselta, luvattomalta paljastamiselta tai luvattomalta käytöltä. Teemme sen sekä teknisillä että organisatorisilla toimenpiteillä.

Pyrimme aina siihen, ettemme käsittele enempää henkilötietoja kuin on tarpeen.

Kenellä on pääsyoikeus henkilötietoihini?

Seal Agency henkilökunta pääse Seal Agency henkilötietorekisteriin.

Mitkä ovat oikeuteni?

Tietosuojalainsäädännön mukaan sinulla on oikeus hallita omia tietojasi ja saada tietoa siitä, miten käsittelemme tietojasi. Voit kääntyä puoleemme, jos haluat käyttää oikeuksiasi.

Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Sen saat pyytämällä meiltä rekisteriotteen.

Jos ilmenee, että käsittelemme sinua koskevia virheellisiä henkilötietoja, sinulla on oikeus pyytää, että tiedot oikaistaan. Voit myös pyytää, että puutteelliset tietosi täydennetään.

Sinulla on oikeus saada henkilötietosi tai osa niistä poistetuksi. Joissakin tapauksissa emme voi poistaa kaikkia tietoja. Syynä on silloin se, että meidän on säilytettävä tietoja esim. lainsäädännön vuoksi. Tietoja tarvitaan silloin edelleen alkuperäiseen tarkoitukseen ja meillä on edelleen oikeudellinen peruste käsitellä niitä.

Joissakin tilanteissa sinulla on oikeus vaatia, että henkilötietojen käsittelyä rajoitetaan määrätyksi ajaksi. Kyse voi olla esimerkiksi siitä, että pidät tietoa virheellisenä ja meidän on tarkastettava se.

Jos haluat tehdä valituksen siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, voit kääntyä valvontaviranomaisen puoleen.  Suomessa se on Tietosuojavaltuutettu.

Miten voin estää markkinointinne?

Voit pyytää, ettemme lähetä sinulle suoramarkkinointia. Sinun on tällöin otettava yhteyttä meihin ja kerrottava, että haluat asettaa suoramarkkinointikiellon.

Tietosuojavastaava

Tietosuojavastaava, Stephanie Martelin, Paulakuja 4R, 02230 Espoo. Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse numeroon +35850 5117780.