Maxomorra

 

MAXOMORRA on vuonna 2008 perustettu Ruotsalainen yritys, joka valmistaa ja markkinoi lastenvaatteita, joiden pirteät ja iloiset värit ja kuosit ovat tulleet hyvin tunnetuksi vuosien varrella. Maxomorra oli ensimmäinen ruotsalainen yritys, joka vuonna 2012 sai GOTS sertifioinnin.

Alusta pitäen Maxomorra on käyttänyt orgaanista tai ekologista puuvillaa vaatetuotannossaan. Tästä on mm. muodostunut yrityksen ydinarvoja; ”I am eco” ja vastuullisesti värikkäästi, mitkä edustavat Maxomorran valintoja läpi koko tuotantoketjun: ekologisesti kasvatettua puuvillaa, ainoastaan organisesti sertifioituja väriaineita, sosiaalinen vastuu tekstiilivalmistuksessa, kierrätettyä polyamidia ja mahdollisimman ympäristöystävällinen raaka-aineiden ja tuotteiden kuljetus. Kaikki Maxomorran vaatteet, jotka sisältävät muita raaka-aineita puuvillan lisäksi, esimerkiksi veluuri vaatteet, ovat GOTS sertifioidut, joka tarkoittaa, että alihankkija vahvistaa, että lopputuote sisältää vaaditun määrän orgaanisesti tuotettuja materiaaleja.

Maxomorra tuo uuden kokoelman neljä kertaa vuodessa; kevät-, kesä-, syksy- ja talvimalliston. Luonteenomaisten värikkäiden, raidallisten ja hauskojen printtien lisäksi Maxomorran valikoimissa löytyy myös hillittyjä ja pelkistettyjä tuotteita kuten sukkia ja leggingsejä.

Maxomorran valikoimassa löytyy myös Box-Sales valikoima, joka on heti saatavana, yhdistettyjä myyntieriä meneillään olevan sesongin tuotteita.

Suomen Maxomorra jälleenmyyjät löydät tämän sivun yhteydessä, sekä Instagramissa #maxomorrajälleenmyyjä.

Lisää tietoa Maxomorrasta löydätte sivuilla: www.maxomorra.com