by Benson

by Benson on Anna Bensonin lanseeraama Christmas ja Garden kokoelmien tuotemerkki.

Jo useiden vuosien ajan, by Bensonin Christmas valikoima on ollut suurmenestys. Jouluvalikoima on laaja, mutta yksi koko Ruotsin myydyin joulutuote on by Besonin joulukuusenjalat. Anna Bensonilla on vankka kokemus joulukuusista, sillä hän on kasvanut Smålandin perheen tilalla. Hänen isänsä on toiminut kuusenviljelijänä ja joulukuusien myyjänä vuodesta 1974. Anna perusti yhdessä veljensä kanssa Smålandsgran AB: n useita vuosia sitten. He ovat nykyään Ruotsin suurin joulukuusien vähittäiskauppiaat verkossa ja keskittyvät vahvasti luonnonmukaisesti kasvatettuihin puihin. Annaa on monesti nimetty Ruotsalaisten joulukuusieksperttinä.

Christmas valikoimassa löytyy paitsi erilaiset joulukuusenjalat, myös joulukuusenalustat/matot, ajattomat ja tyylikkäät joulukuusenkoristeet, jouluaiheiset neuleet sekä paljon muuta.

Nyt Anna on ottanut seuraavan askeleen ja perustanut Garden by Bensonin.

Sekä joulu- että puutarhavalikoimien menestys perustuu yrityksen vankkaan arvostukseen käytännöllisyyden, laadun sekä muotoilun yhdistelmää kohtaan.  Asiantuntijat sekä puutarhurit ovat yhdessä Anna Bensonin kanssa kehittäneet suositun Garden tuotesarjan.

Puutarhatyökaluissa on ajaton ja tyylikäs muotoilu, joiden kahvat ovat valmistettu kauniista saarnipuusta. Saarnipuu on valikoitu koska saarnipuu on kevyt ja myös koska puulaji vanhenee kauniisti. Yksi suosituimmista Garden tuotteista on helposti käsiteltävät vesiletkut tekstiilissä. Vesiletku tekstiilissä on paitsi kaunis, myös käytännöllinen sillä letku on laajeneva. Tämä tarkoittaa sitä, että 15 metrinen tekstiiliteku on pakkauksessa vain 5 metrinen. Käytössä letku laajenee vesipaineen avulla kolminkertaisesti.

Ruotsissa Garden by Benson tekee paljon yhteistyötä monien tunnettujen ja paljon esilläolevien vaikuttajien kanssa. Garden by Benson löytyy usein suurten tiedotusvälineiden sanomalehdistä, sekä digitaalisesti että painettuna. Tuotteiden hyvä näkyvyys eri medioissa ja sen tuoma tunnistettavuus loppuasiakkaille, on luonut hyvän olosuhteen ja perustan by Bensonin jälleenmyyjille. 

Myös by Bensonin yksinkertaisen tyylikkäät ja käytännölliset tuotepakkaukset ovat saaneet paljon kiitosta jälleenmyyjiltä.  

Tämän lisäksi by Benson keskittyy kestävään kehitykseen; by Benson käyttää yleisesti hyvin vähän muovia, ja kaikissa tuotepakkauksissa käytetään kierrätettyä paperia.

Lisää tietoa by Bensonista löydät täältä.