MP Denmark

MP Denmark valmistaa trendikkäitä designsukkia, sukkahousuja ja leggingsejä lapsille ja heidän äideilleen. MP Denmarkin päämäärä on olla lasten ja heidän äitiensä maailman paras sukkien valmistaja. MP:n tuotteet on suunniteltu saamaan lapset ja heidän äitinsä tuntemaan olonsa mukaviksi trendikkäissä ja laadukkaissa sukissa, sukkahousuissa ja leggingseissä jotka kaikki istuvat täydellisesti.

Yli 80 vuoden ajan MP Denmark on valmistanut trendikkäitä sukkia kunnioittaen terveyttä ja mukavuutta. MP Denmarkin on täytettävä aktiivisen elämäntyylin vaatimukset, huomioiden samalla luontoa ja käyttäjien jalkoja. Tämän takia, sukat ovat tarkasti neulottu vahvalla kantapäällä ja kärjellä ja valmistettu omilla tehtailla Tanskassa ja Latviassa Öko-Tex sertifioiduilla langoilla. Perheet kuvaavat tuotteiden laatua toteamalla, että voivat kierrättää sukat ensimmäiseltä lapselta seuraavalle.

Omat tehtaat Tanskassa ja Latviassa varmistavat, että MP Denmark tietää ketkä tekevät töitä sukkien parissa ja miten sukat on valmistettu. Toisin sanoen MP Denmark hallitsee koko arvoketjun ja kaikki tuotteet tarkistetaan ja mitoitetaan Tanskassa tehtävään koulutetun henkilöstön toimesta.

MP Denmarkin laatusukkien erikoisominaisuudet ovat:

  • Ainutlaatuiset neulontakoneet jotka MP on kehittänyt yhteistyössä pitkäaikaisten liikekumppaneiden kanssa
  • Lankalaatu jota on optimoitu yli 30 vuoden yhteistyössä tavarantoimittajien kanssa
  • Läpivärjätyt langat
  • Vahvistettu kantapää jolla on suuri merkitys sukan kestävyyttä ja istuvuutta ajatellen

MP Denmarkin missio on kansainvälinen, ja edustaa täydellistä yhteensopivuutta modernin perheen elämäntapaan:

MP Denmark luo iloisen terveelliset jalat.

Lisää tietoa löydätte sivuilla: http://www.mpdenmark.com/