Maxomorra

MAXOMORRA on vuonna 2008 perustettu Ruotsalainen yritys joka valmistaa ja markkinoi lastenvaatteita joiden pirteät ja iloiset värit ja kuosit ovat tulleet hyvin tunnetuksi vuosien varrella. Maxomorran vaatteet ovat kestävistä materiaaleista, eettisestä valmistustavasta ja –tuotannosta tunnettuja, Maxomorralle on myönnetty mm. GOTS sertifikaatti. Alusta pitäen Maxomorra on käyttänyt orgaanista tai ekologista puuvillaa vaatetuotannossaan. Tästä on muodostunut yksi yrityksen ydinarvoista.  Maxomorran motto: ”I am eco” edustaa hyviä valintoja läpi koko tuotantoketjun: ekologisesti kasvatettua puuvillaa, ainoastaan organisesti sertifioituja väriaineita, sosiaalinen vastuu tekstiilivalmistuksessa, kierrätettyä polyamidia ja mahdollisimman ympäristöystävällinen raaka-aineiden ja tuotteiden kuljetus.  Kaikki Maxomorran vaatteet jotka sisältävät muita raaka-aineita puuvillan lisäksi, esimerkiksi veluuri vaatteet, ovat GOTS sertifioidut joka tarkoittaa, että alihankkija vahvistaa, että lopputuote sisältää vaaditun määrän orgaanisesti tuotettuja materiaaleja.

Maxomorra tuo uuden kokoelman neljä kertaa vuodessa; kevät-, kesä-, syksy- ja talvimalliston.  Luonteenomaisten värikkäiden, raidallisten ja hauskojen printtien lisäksi Maxomorran valikoimissa löytyy myös hillittyjä ja pelkistettyjä tuotteita kuten sukkia ja leggingsejä sekä laaja kokoelma uima-asuja.

Maxomorran valikoimassa löytyy myös Box-Sales valikoima, joka on heti saatavana, yhdistettyjä myyntieriä meneillään olevan sesongin tuotteita.

Lisää tietoa Maxomorrasta löydätte sivuilla: www.maxomorra.com