Maana Kidswear

Maana Kidswear on uusi leikkiystävällinen unisex vaatesarja 1-8 vuoden ikäisille lapsille. Tuotteet ovat suunniteltu Ruotsissa ja valmistetaan Portugalissa.

Tuotesarja on saanut inspiraationsa aina niin tyylikkäistä japanilaisista ja korealaisista lastentuotteista, yhdistettynä yksinkertaiseen ja leikkimieliseen asenteeseen skandinaavisella mukavuudella.

Yritys työskentelee pienyrittäjien kanssa, käyttäen Euroopassa valmistettuja kankaita. Tuotteet ovat suunniteltu siten, että olipa mikä tahansa vuodenaika, vaatteita voi helposti yhdistää ja käyttää. Kiitos tuotteiden korkean laadun niitä voi kierrättää ystävien ja sukulaisten kesken. Maana Kidswear on antistereotyyppinen vaatemerkki, josta esimerkiksi et löydä tuotteita tytöille, jotka ovat liian tiukkoja puiden kiipeämiselle, tai mistä löydät vain auto-printtejä pojille. Kaikki vaatteet sopivat täydellisesti kaikille lapsille. No boy. No girl. Just kids.

Tuotemerkki ajattelee myös millaisen kuvan annamme lapsille, etenkin tytöille. Kaikki pienokaisten vanhemmat tietävät, että lapsemme ovat vahvoja ja täynnä intoa ja määrätietoisuutta. Samalla kuin Maana Kidswear lupaa, että valmistavat vaatteita, jotka käyvät sekä pojille että tytöille, lupaamme myös vanhempina näyttää myös tytöille, että ovat cooleja, vahvoja ja itsevarmoja.

Tiesitkö muuten, että Maana tarkoittaa lapsi Saamenkielellä?

Lisää tietoa löydätte sivuilla: https://maanakidswear.com/