Ducksday

Ducksday, joka perustettiin sateisena päivänä vuonna 2011, on trendikäs belgialainen tuotemerkki, joka valmistaa Öko-tex sertifioituja korkealaatuisia, hengittäviä, veden- ja tuulen kestäviä ulkovaatteita vauvoille ja taaperoille, kokoja löytyy jopa 12 vuotiaille lapsille. 

Yrityksen perustaja, Bettina Van Haute, kaipasi korkealaatuisia mutta hauskan hienoja sadevaatteita konttaaville lapsille ja huomasi ettei markkinoilla ollut tällaista tarjolla. Bettina teki tarkat tutkimukset materiaaleista, teki omat prototyypit sadevaatteista, kokeili niitä lapsilleen ja vei myymälöihin arvioitaviksi. Jälleenmyyjät ihastuivat tuotteisiin ja tästä Ducksdayn tarina alkoi! 

Ducksdayn valikoima on laajentunut vuosien mittaan sadehaalareista ja UV vaatteista yöasuihin ja talvivaatteisiin. Vaikka tuotemerkki on uusi, Ducksday voitti jo vuonna 2013 ISPO AWARD – palkinnon, joka on urheilutuotteiden edelläkävijöiden palkinto. Palkinto voitettiin poikkeuksellisen hyvästä urheilutuotteesta, materiaalin ja käytännöllisyyden ansiosta.

Vauvoille ja taaperoille löytyy hengittävät sadehaalarit, jotka helposti voi pukea muiden ulkovaatteiden päälle. Vanhemmille lapsille valikoimassa on kaksiosaiset sadevaatteet, joita voi käyttää läpi vuoden. Vedenpitävät tuotteet ovat käsitelty Bionic Finish Eco:lla joka on ekologinen vedenkestävä pintakäsittely. Tämän lisäksi vetoketjut ovat täysin vedenkestävät. 

Ducksdaylla on myös valikoima UV suojavaatteita, uimapukuja 1-3 vuoden ikäisille lapsille sekä uimatoppeja ja sortseja 4-7 ikäisille lapsille. Ja kaikille kesävaatteille löytyy sopivia kesähattuja.

Ducksdayn korkealaatuiset talvivaatteet löytyy jokaisen perheen tarpeisiin: snowboard housuja, hiihtohaalareita, käännettäviä hiihtotakkeja ja lisäksi takkeja kaikille vuodenajoille. Myös talvivaatteet löytyy vauvoille ja taaperoille, kokoja löytyy jopa 12 vuoden ikäisille lapsille asti.

Yrityksen motto on, että oli keli mikä tahansa, niin haluamme viedä lapset ulos leikkimään!  Belgiassa, kuten Suomessa, keli voi olla mitä kostein ja harmain, ja tämän takia ulkovaatteiden kestävyys on hyvin tärkeä – ja hauskat printit piristävät meitä kaikkia!

Lisää tietoa Ducksday:stä löydät sivuilla: www.ducksday.com